Lions klub Ljutomer na junijskem srečanju

Pod sedanjim vodstvom je realizirano še zadnje mesečno srečanje z običajnim dnevnim redom, kateremu je bila dodana še točka »družabno srečanje«, kot se spodobi ob koncu mandata vodstvene ekipe

Prlekija-on.net, četrtek, 8. junij 2017 ob 09:51
Lions klub Ljutomer na junijskem srečanju

Lions klub Ljutomer na junijskem srečanju

Lions klub Ljutomer je del največje svetovne humanitarne družine, ki skuša s humanitarnimi akcijami pomagati ljudem iz Prlekije, ki so se, ne po svoji krivdi, znašli v stiski ali na robu preživetja. Društvo deluje nepolitično in se ne izpostavlja in prav tako njegovi člani. Mandat vodstva se menja vsako leto in prav sedaj je prišel čas sprememb v organih društva, kar so člani že izbrali in potrdili. Pod sedanjim vodstvom je realizirano še zadnje mesečno srečanje z običajnim dnevnim redom, kateremu je bila dodana še točka »družabno srečanje«, kot se spodobi ob koncu mandata vodstvene ekipe. Doseženo je bilo veliko in kar zahtevno bo nadaljevati v tem tempu, kar se nova ekipa povsem zaveda. Dosedanja ekipa pa je bila deležna pohval, predsednici pa je bilo izročeno še skromno darilo.

Po plodni razpravi ob točkah dnevnega reda smo prišli tudi do zadnje, za naše želodce bolj obremenilne točke. Za to so poskrbeli v odlični turistični kmetiji v Radomerju. Seveda strošek hrane in pijače ni šel iz blagajne kluba, ampak smo člani še enkrat več segli v svoj žep, pijačo pa je »častila« razrešena predsednica, za konec odgovornega in obsežnega dela.

Upamo na uspešno delo tudi v bodoče in morda se bomo tudi bolj odprli javnosti.

YONG


Več v Kultura in izobraževanje