Pomurski tenisači zelo uspešni

Filip Zver (Teniška šola Jakopina-Bučečovci), Žiga Švec (TK MS-Lemerje), Staša Šraj (ŽTKMB-Vaneča), Anamari Žnuderl (ŽTKMB-Murščak) so osvojili zelo visoka mesta

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. junij 2017 ob 12:20
Mednarodni teniški turnir

Mednarodni teniški turnir

Minuli vikend se je po nekaj letih mirovanja v Teniškem centru T&T v Radencih spet dogajalo. Potekal je mednarodni teniški turnir VIPOLL JUNIOR OPEN 12&Under za dečke in deklice. Organizator je bila Teniška šola Jakopina. Prijavljenih je bilo 18 dečkov in 9 deklic iz Slovenije in Hrvaške.

Na turnirju so nastopili tudi tenisači iz dežele ob Muri: Filip Zver (Teniška šola Jakopina-Bučečovci), Žiga Švec (TK MS-Lemerje), Staša Šraj (ŽTKMB-Vaneča), Anamari Žnuderl (ŽTKMB-Murščak), ki so osvojili zelo visoka mesta.

Tekmovalci so ob vpisu dobili bogato vrečko sponzorjev, in sicer voda (Radenska d.d.), nike kapa, blok, pisalo, čokolado, jabolko, banana, darilni bon (Depilacija v mestu d.o.o.). Posebnost turnirja pa so bile vrednostne darilne kartice glavnega sponzorja VIPOLL d.o.o.

Zmagovalci teniškega turnirja VIPOLL JUNIOR OPEN 12&UNDER

Dečki:
1. mesto MARK IZTOK LUNDER (RAFA-LJ) 400,00€
2. mesto STAŠ HERCOG (ŽTKMB) 300,00€
3.-4. mesto ŽIGA ŠVEC (MU-SO) 150,00€
3.-4. mesto FILIP ZVER (TENMS) 150,00€

Deklice:
1. mesto ANAMARI ŽNUDERL (ŽTKMB) 400,00€
2. mesto ELLA HOJNIK (TK-CC) 300,00€
3.-4. mesto LIA MUMLEK (ŽTKMB) 150,00€
3.-4. mesto STAŠA ŠRAJ (ŽTKMB) 150,00€

Čestitke vsem za trud! Posebej glavnemu sponzorju podjetju VIPOLL d.o.o. in ostalim sponzorjem Radenska d.d., T.ictus d.o.o., Novi ljubljanski banki, Občini Radenci. Zahvala gre tudi osebju Teniškega centra T&T, Zdravilišču Radenci, Depilaciji v mestu ter sodnikom.


Več v Šport