Županjine petice najboljšim osnovnošolcem v ljutomerski občini

Županja je sprejela devetošolce osnovnih šol ljutomerske občine, ki so skozi vsa leta beležili odličen uspeh, ponašajo pa se tudi z drugimi priznanji z različnih tekmovanj

Prlekija-on.net, torek, 13. junij 2017 ob 16:50
Županjine petice najboljšim osnovnošolcem

Županjine petice najboljšim osnovnošolcem

V ponedeljek, 12. junija, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, pripravila sprejem za devetošolce osnovnih šol ljutomerske občine, ki so skozi vsa leta beležili odličen uspeh, ponašajo pa se tudi z drugimi priznanji z različnih tekmovanj. Poleg čestitk jim je zaželela veliko uspehov v nadaljnjem izobraževanju z željo, da bi svoje pridobljeno znanje delili z nami ob vrnitvi v Prlekijo. V kolikor se v Prlekijo ne bodo vrnili pa jim želi, da nikoli ne pozabijo svojih korenin in da za vedno ostanejo Prlečke in Prleki.

Od devetošolcev so Županjino petico, priznanje in mesečno karto za kopanje na ljutomerskem letnem kopališču prejeli Anja Pušenjak, Nika Trstenjak, Sandra Kuster, Nuša Sobočan (vse OŠ Janka Ribiča Cezanjevci), Tine Mikl, Saša Polanič, Brina Stajnko, Vita Stolnik, Nuša Močenik, Zoja Filipič, Ajda Ivezič, Ana Potočnik, Samanta Vogrin, Daša Žuman, Žan Žuman (vsi OŠ Ivana Cankarja Ljutomer), Timotej Kouter (OŠ Mala Nedelja), Zarja Kozar, Hana Pušenjak (obe OŠ Stročja vas) in Samanta Makoter (POŠ Cvetka Golarja Ljutomer).

Prisotnim ravnateljicam in razredničarkam je županja ob tej priložnosti predala enodnevne karte za kopanje na ljutomerskem letnem kopališču za vse učence ljutomerskih osnovnih šol. Vsem učencem želi prijetne, predvsem pa varne počitnice.


Več v Kultura in izobraževanje