Podjetje OBI se v Sloveniji širi naprej

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. marec 2010 ob 22:47
OBI

OBI

Podjetje OBI odpira že svoj sedmi trgovski center za gradnjo in dom v Sloveniji. Priprave na otvoritev trgovine OBI na Ptuju se končujejo in 52 zaposlenih skupaj z vodjo trgovine gospodom Slavkom Bošnjakom so pripravljeni na otvoritev, ki bo 26. marca 2010 ob 10. uri.

Nova OBI trgovina na Puhovi ulici 19 na Ptuju se bo razprostirala na skupni površini okoli 6.000 m2. Z značilno arhitekturo podjetja z oranžno fasado bo trgovski center z oddelki gradnja, bivanje in tehnika ter približno 1.800 m2 velik vrtni center svojim strankam nudil skoraj 40.000 izdelkov za prenavljanje, posodabljanje in olepševanje doma in vrta.

Načrtovani delovni čas novega trgovskega centra je od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro in ob nedeljah med 9. in 15. uro.

Na dan otvoritve so načrtovane številne aktivnosti, ki jih bo s svojo prisotnostjo popestril sam Zmago Batina. Poleg posebnih ponudb bo podjetje nudilo tudi posebej ugodno prehrano za svoje stranke, pripravilo glasbeni program in UNICEF-ov otroški kotiček za najmlajše. Seveda ne bo manjkal niti bober - maskota podjetja OBI.


Več v Gospodarstvo