V Portorožu pripravili modno revijo Zlata vrtnica Portoroža

Revija oblačil in izbor za najlepši šopek v Portorožu

Prlekija-on.net, sreda, 14. junij 2017 ob 09:13
Modna revija Zlata vrtnica Portoroža 2017

Modna revija Zlata vrtnica Portoroža 2017

V Portorožu so pripravili revijo oblačil in izbor za najlepši šopek, kjer so nagradili najlepše urejeni hotelski površini, ki je pripadla Hotelu Marko in Termam Krka. Vrtnico slavnih je posadila pevka Anika Horvat, aktivnosti pa so potekale v sklopu Dnevov vrtnic.

Aktivnosti so potekale v petek, soboto in nedeljo skozi celoten dan. Vrhunec dogajanja je bil v soboto popoldne, ko je potekal kulturni in glasbeni program. Na odru je potekala tudi revija nekdanjih meščanskih oblačil.

Zvečer je v organizaciji društva Miss potekala modna revija Zlata vrtnica Portoroža 2017. Komisija je bila v sestavi naslednjih članov: oblikovalke Vlasta Cah Žerovnik, akademske slikarke Ljiljane Blumenau Mihailović, direktor Turističnega združenja Portorož mag. Igor Novela in podžupanja občine Piran Meira Hot.

Nagrado za najlepšo kreacijo je prejela oblikovalka Damjana Logar iz salona poročnih oblek Krinolina. Bogato dogajanje se je nadaljevalo z licitacijo cvetličnih šopkov v nedeljo, zbrana sredstva pa so šla v dobrodelni namen.


Več v Slovenija