Na državnem tekmovanju člani društva psoriatikov Pomurja zasedli prvo mesto

Ekipe so se pomerile v pobiranju krompirja, hoji s hoduljami, pikadu, igri z balonom in v igri za predsednike podružnic

Prlekija-on.net, petek, 16. junij 2017 ob 08:16
Člani društva psoiatikov Pomurja so zasedli prvo mesto

Člani društva psoiatikov Pomurja so zasedli prvo mesto

Člani Društva psoriatikov Pomurja (psoriaza ali luskavica) se je v soboto, 3. junija udeležili 17. Psoriade, ki je potekala v Podborštu pri Komendi pri Planinskem domu, katere organizator je bilo Društvo psoriatikov podružnice Ljubljana.

Tradicionalna vsakoletna športna prireditev poteka vedno v eni izmed 11 podružnic po Sloveniji. Tokrat so člani društev iz celotne Slovenije tekmovali v športno šaljivih in zabavnih igrah in sicer so se med seboj ekipe pomerile v pobiranju krompirja, hoji s hoduljami, pikadu, igri z balonom in v igri za predsednike podružnic. Ekipa Društva psoriatikov Pomurje je tokrat zasedla prvo mesto, v skupni uvrstitvi vseh 11 podružnic Slovenije, kar je najboljši uspeh po letu 2013, ko je podružnica Pomurje zasedla drugo mesto. Ekipo članov psoriatikov Pomurja je po odsotnosti Petra Fekonje vodil namestnik Alojz Trplan.

Jože ŽerdinKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport