Plesalci Plesnega kluba Zeko na Poljskem osvojili dve medalji

Filip Kovačič in Elias Ljubec sta osvojila tretji mesti

Prlekija-on.net, sobota, 17. junij 2017 ob 11:53
Filip Kovačič in Elias Ljubec

Filip Kovačič in Elias Ljubec

Od 13. do 18. junija poteka IDO Evropsko prvenstvo v Hip hopu, breakdancu in electricboogiu. Tekmovanje se odvija v mestu Walbrzych na Poljskem. Tekmovanja se je udeležilo 2.800 plesalcev iz 19 evropskih držav. Plesni klub Zeko je imel na tekmovanju deset plesalcev, ki so osvojili dve medalji.

Uvrstitve plesalcev:
3. mesto Filip Kovačič breakdance solo člani
3. mesto Elias Ljubec breakdance solo mladinci
9. mesto Rok Mihalič breakdance solo mladinci
9. mesto The Chilli crew hip hop mala skupina člani 2 (Clavdia Ljubec, Mina Toplak, Andreja Novak, Jasna Šantavec in Natalija Špringer)
24. mesto Petra Rajh breakdance solo mladinci

"Zelo sem vesel in ponosen, da smo tudi tokrat osvojili kako medaljo, še posebej ker smo veliko plesalcev tokrat pustili doma zaradi valet, matur, izobraževanja, poškodb.... Za Eliasa prva medalja nasploh na kakem velikem tekmovanju, Filip pa je letos prvič med člani. Hip hoperke so zelo napredovale od lanske sezone in odplesale odlično vendar so bile številčno premajhne za kaj več. Naslednji teden že potujem dalje na Svetovno prvenstvo v disco dancu potem pa nas čaka napeto državno prvenstvo," je ob tem povedal vodja Dejan Zečević.


Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport