Zavrtela se bo zopet DOSOR-jeva »Vetrnica«

Pester program nastopajočih ob ponedeljkih zvečer

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 19. junij 2017 ob 11:18
Zavrtela se bo DOSOR-jeva »Vetrnica«

Zavrtela se bo DOSOR-jeva »Vetrnica«

S simpatičnimi »Veselimi Štajerkami« se bo v ponedeljek, 19. junija ob 18.30, pričela plejada letošnjih poletnih prireditev na terasi DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Gre za bogat program z dobro glasbo, zanimivimi gosti, pa tudi zabavo. Ker je DOSOR postal ne samo dom starejših, pač pa tudi neke vrste kulturno in zabavno središče kraja, so seveda na poletno teraso vabljeni vsi, ki si žele poletne osvežitve in popestritve večerov.

Zadnji ponedeljek v tem mesecu, 26. junija, bodo na programu priljubljene karaoke, za naslednji mesec pa se napovedujejo: Samo Budna, Andi Sobočan in Dorina Gujt (10. julija), pevski zbor Večerna zarja (24. julija) ter karaoke (31. julija). V osmem mesecu bodo: 7. avgusta zaplesali mladi Plesne šole Zeko, 21. avgusta zaigrali in zapeli Gorazd Žilavec in njegova glasbena spremljava Šurda & Atide, 28. avgusta pa zapele še karaoke. Deveti mesec se začne z nastopom dalmatinske klape Fortuna (4.9.), ki jim bo sledila z večerom šansonov Vita Mavrič 11.9., 18.9. bodo zaplesali folkloristi KUD Budinci, za konec pa zopet karaoke - 25.9.

Da so prireditve za nastopajoče na DOSOR-jevem poletnem odru ter za občinstvo na DOSOR-jevi poletni terasi vsekakor dobrodošle omogočajo sponzorji: Pomgrad, Saubermacher Komunala, Klima center Tratnjek in Bioterme Mala Nedelja.


Več v Kultura in izobraževanje