Ormoški policisti obravnavali dva samomora

Obravnavali so tudi nasilje v družini in zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje

Prlekija-on.net, petek, 23. junij 2017 ob 14:432
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so v zadnjih dneh ob opravljanju rednih nalog med drugim obravnavali tudi dva samomora. V soboto, 17. junija, ob 11.45 so samomor obravnavali v Ormožu. Na kraju drugega samomora so bili tudi v četrtek, 22. junija, ob 5. uri.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba storila samomor in na kraju ni bilo ugotovljenih znakov nasilja. O ugotovitvah bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Nasilje v družini in zanemarjanje mladoletne osebe
V nedeljo, 18. junija, ob 9.35 so bili obveščeni o kaznivem dejanju nasilja v družini, ki se je dogajalo v okolici Ormoža. Osumljencu tega dejanja, so izrekli prepoved približevanja ženi in hčerki, zoper osumljenega pa bodo podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče. V četrtek, 22. junija, ob 16:10 pa so obravnavali kaznivo dejanje zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje. Po vseh zbranih obvestilih in okoliščinah bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika