Kravico le našli, lastnik se zahvaljuje vsem, ki so pomagali pri iskanju

Po petdnevnem iskanju in občasnem videnju, so kravico le našli, lastnik pa nam je poslal zahvalno pismo, kjer se vsem, ki so pomagali, zahvaljuje

Prlekija-on.net, sobota, 24. junij 2017 ob 09:155
Kravica, ki so jo pet dni iskali

Kravica, ki so jo pet dni iskali

V začetku tedna smo poročali o pobegli kravi oz. telici, ki je lastniku ušla na območju Koračic. Iskali so jo v soboto zvečer, nato še v nedeljo dopoldan in naslednje dni na območju občine Sveti Tomaž, a izgubljene telice niso našli. Sedaj se nam je javil lastnik telice, ki so jo nato le našli ter nam poslal zahvalno pismo, saj se želi vsem, ki so kakorkoli pomagali, tudi javno zahvaliti. Pismo objavljamo spodaj, poslal pa nam je tudi fotografijo simpatične telice, ki si je očitno privoščila mali izlet po lepih prleških krajih.


ZAHVALNO PISMO

S tem pismom bi se želel iskreno zahvaliti akterjem, ki so mi izdatno pomagali pri iskanju in ulovu pobegle telice škotskega goveda.

Po 5 dnevnem iskanju in občasnem videnju na različnih koncih vasi Godemarci, se je zadeva uspešno končala in telica se zadovoljno pase po travnikih kamor je bila namenjena, pobegnila je namreč takoj po prihodu/izstopu iz prikolice, skupaj s sestrico, ponicama in oslico.

ISKRENA HVALA lovskima družinama Mala Nedelja in Sveti Tomaž, prebivalcem vasi Godemarci in Koračice in gasilcem PGD Koračice.

Še posebej ISKRENA HVALA IN GLOBOKO SPOŠTOVANJE Mirku Geriču, Albinu Bratuši in Miranu Ciglariču, brez njihovega sodelovanja, znanja in požrtvovalnosti bi telica še vedno zbegana in prestrašena tekala po gozdovih in travnikih.

S spoštovanjem !

Miro Mlakar

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje