Ditka in Feri Lainšček navdušila polno grajsko dvorišče v Ormožu

Mladosten glas, ki je našel pravi glasbeni izraz za liriko priljubljenega pesnika. To je opis glasbene pripovedi, s katero pevka, kitaristka in skladateljica Ditka ter pesnik Feri Lainšček navdušujeta poslušalce po Sloveniji.

Prlekija-on.net, sobota, 8. julij 2017 ob 10:06

Ne bodi kot drugi: Ditka in Feri Lainšček

V petek, 7. julija, je v Ormožu v sklopu Festivala Ormoško poletje, potekal koncert Ne bodi kot drugi: Ditka in Feri Lainšček. V celovitem pesniško-glasbenem projektu s prepoznavno avtorsko govorico, je uglasbenih deset pesmi Ferija Lainščka.

Mladosten glas, ki je našel pravi glasbeni izraz za liriko priljubljenega pesnika. To je opis glasbene pripovedi, s katero pevka, kitaristka in skladateljica Ditka ter pesnik Feri Lainšček navdušujeta poslušalce po Sloveniji. Tokrat sta navdušila nabito polno grajsko dvorišče v Ormožu.

Zasedba sestavljajo Ditka - vokal, akustična kitara, Gorazd Čepin - klaviature, back-vokal, Jure Praper - električna kitara, Ilj Pušnik – kontrabas, Dani Hartman – tolkala, back-vokal in Feri Lainšček, interpretacija poezije.

Po koncertu so obiskovalci lahko kupili zgoščenke izvajalke, ki je delila tudi avtograme.

Foto in video: Marjan Dovečar


Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Seniorski večer v DOSOR-ju

Radenci: Seniorke in seniorji radi plešejo

sobota, 21. april 2018 ob 07:59
Pohod po novih pločnikih

Sprehodili so se po novih pločnikih

torek, 17. april 2018 ob 14:451
Srečanje učencev nekdanje OŠ Spodnja Ščavnica

Šola več ne stoji, prijateljstva pa so ostala

torek, 17. april 2018 ob 07:41