Mark Tivadar vas čaka na plaži

Od 2. julija že nova uspešnica Marka Tivadarja na YouTube

Filip Matko Ficko, sobota, 8. julij 2017 ob 10:401
Predstavitev skladbice »Čakam te na plaži« v Kopru

Predstavitev skladbice »Čakam te na plaži« v Kopru

Pomembno je, da je zunaj lep sončen dan, da smo na morju s prijatelji in imamo v mislih čisto določeno osebo, vtipkamo »pravo« telefonsko številko in po odzivu rečemo: »Čakam te na plaži !«. Tako pravi mladi glasbenik Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti, ki je na YouTube 2. julija objavil svojo novo glasbeno uspešnico s prav istim naslovom »Čakam te na plaži«.

Mark je sam avtor besedila in pevec, vokalno spremljavo prispeva Špela Novak, a pod aranžma se je podpisal Dejan Borovič. S to napovedjo in zasedbo ter sodelovanjem plesne skupine (plešejo Melanie Tivadar, Nafaa Dance, Iva Berendijaš in Jdidi Hammami) je konec prejšnjega meseca, med 22. in 26. junijem, sodeloval na že 22. tradicionalnem mednarodnem glasbenem festivalu FeNS v Kopru, ki je povezan v mednarodno mrežo glasbenih festivalov WAF (World association od festivals). S svojo skladbo se je Mark »prebil« do finala.

Zatorej je objava najnovejše uspešnice Marka Tivadarja na YouTube nekaj povsem razumljivega in upati je, da bo tudi v času poletnih počitnic veliko »klikanja« na njegovo skladbico z naslovom »Čakam te na plaži«.


Več v Glasba in film