Trio »Samo müva« navdušil na Vetrnici

DOSOR-jevi poletni ponedeljki z odličnimi nastopi

Filip Matko Ficko, torek, 11. julij 2017 ob 10:29
Trio (od leve): Samo (violina), Dorina (vokal) in Andi (cimbale)

Trio (od leve): Samo (violina), Dorina (vokal) in Andi (cimbale)

V okviru letošnjih poletnih prireditev je bil v Radencih enourni koncert tria »Samo müva«. Na poletni terasi DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so 10. junija zvečer v okviru »DOSOR-jeve vetrnice« nastopili Samo Budna (violina), Andi Sobočan (cimbale) in vokalistka Dorina Gujt.

Že uveljavljena glasbenika (Andi Sobočan in Samo Budna kot člana znane »Marko bande«) sta v triu s pevko Dorino Gujt poskrbela za enkraten glasbeni užitek stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, pa tudi številnih drugih obiskovalcev, katerim so to omogočili sponzorji: Pomgrad, Saubermacher Komunala, Klima center Tratnjek in Bioterme Mala Nedelja ter tokrat še zasebna pivovarna Bevog, s sedežem v Potrni (Laafeld) v sosednji Avstriji, ki jo upravlja Vasja Golar iz Gornje Radgone.

Ob odru sta se ves čas vrteli DOSOR-jevi vetrnici, ki ju je izdelal stanovalec Maksimiljan Korošec, gostujočemu triu pa podobno tudi podaril. S tem je potrdil veselje in zadovoljstvo občinstva na DOSOR-jevi terasi, pa tudi poslušalk in poslušalcev na DOSOR-jevih balkonih.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje