Seniorski večer s skupino Cvetje v jeseni

Zapeli in zaplesali bodo lahko vsi udeleženci kar skupaj

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 17. julij 2017 ob 13:14
Glasbeno pevska skupina Cvetje v jeseni

Glasbeno pevska skupina Cvetje v jeseni

Tudi to poletje se nadaljujejo tradicionalni seniorski večeri ob četrtkih zvečer v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Topli večeri omogočajo, da je zabavna prireditev na prostem oziroma na domski terasi.

Ob zvokih različnih glasbenikov lahko udeleženke in udeleženci tovrstnih zabavnih večerov zapojo ali celo zaplešejo na podiju domske terase. Zabavni program se običajno prične po večerji, po 18. uri, zaključi pa se ob 21. uri. V treh urah je na programu veliko odlične glasbe, humorja, na mizah pa se ponudi pecivo ter tudi kozarček domačega.

V sedmem letošnjem mesecu, na tretji četrtek zvečer, to bo 20. julija, je napovedan nastop glasbenika »one man band« Bojana Toplaka, a za neke vrste poslastico večera bo poskrbela glasbeno pevska skupina »Cvetje vjeseni«, ki pride preko Mure iz sosednje Občine Tišina, kajti domujejo v kraju Gradišče. Vodi jih Ema Vezjak, igrajo in pojo pa večinoma prekmurske in slovenske ljudske pesmi, a tudi popularne pesmi z radijskih valov. Ponosni so tudi na izdajo svoje samostojne zgoščenke.


Več v Kultura in izobraževanje