Odigrali 9. Klemenčičev memorial

Tekmovanja se je udeležilo šest ekip

Ivan Trunk, nedelja, 30. julij 2017 ob 16:03
9. Klemenčičev memorial

9. Klemenčičev memorial

V nedeljo, 9. julija, je bil v Mali Vasi pri Svetem Tomažu organiziran 9. memorial v spomin na Franca Klemenčiča. Organizator 9. memoriala je Športno društvo Sveti Tomaž nogometna sekcija Legende Malih Vin. Tu je pokojni Franc Klemenčič začel spoznavati nogometno igro in nove prijatelje, ki so ustanovili klub malega nogometa in uredili igrišče. Med tekmovanjem so organizirali spominsko slovesnost Francu v spomin, kjer je Irena Rajh spregovorila o njegovem življenju in delu. Slovesnosti so se udeležili člani njegove družine, župan Mirko Cvetko, člani Tomos kluba Prekrasni, Oldtimerji iz Stare Gore, Turistično društvo Runeč ter vaščani in prijatelji iz Male Vasi in drugod.

Tekmovanja se je udeležilo šest ekip: Bar Trsek, TRS, Nosorogi, Mladi bojevniki, Čarlijevi angelčki in Kirbiy. Na 9. Klemenčičevem memorialu so osvojili: 1. mesto Kirby, 2. Bar Trsek, 3. Čarlijevi angelčki in 4. Nosorogi.​


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport