Sledi snemanje »Mini bikini« v Portorožu

Mark Tivadar pripravlja nov videospot in še tretji CD

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 7. avgust 2017 ob 14:48
Mark Tivadar

Mark Tivadar

V letošnjem izredno vročem poletju mladi glasbenik Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti sploh ne počiva. Pripravlja se na snemanje že šestega samostojnega videospota, ki mu bo dal v tej poletni vročini naslov »Mini bikini«. Vrnil se je z uspešnega nastopa v Kopru, a na snemanje se vrača k slovenskemu morju v Portorož.

V besedilu svoje najnovejše pesmice (avtor besedila je Drago Horvat) omenja Mark prav mini kopalke, kajti videospot bo posnel konec avgusta ob slovenski obali, v »turistični Meki« Portorož. Seveda ne bo potoval tja sam. Za skladbico je scenarij videospota »v rokah« Dejana Boroviča, snemalec bo Denis Horvat, za odličen make up pa bo poskrbela Eliza Rajšp. Za videospot bodo odigrali odbojko na mivki in v različnih ekipah se bodo pomerili: Plesna skupina Urška pod vodstvom Nine Fras iz Ljutomera, Carlile Model Management (Loraine Carlile in Mitja Cvetko), Tadej Pongračič, Aljaž Duler, Brina Recek, Hana Petek, Darko Šadl Pintarič, Uroš Bagari, Valentina Ščap, Danijela Vrtič, Darija Bokan, glasbena zasedba Art band (Slavko Ahlin, Bojan Raner, Mateja Ivanov - Moira, Marijan Horvat, Bojan Tivadar, Stanko Tivadar, Domen Trobiš) ter Ansambel Pajdaši. Vsem imenovanim se bosta pridružila še go-go plesalka Nastja Gregurič in »Štajerski slavček« Damjan Murko. Slednja bosta v videospotu odigrala glavno vlogo.

V nadaljevanju glasbenega udejstvovanja Marka Tivadarja naj bi po snemanju videospota »Mini bikini« v Portorožu izšel še njegov tretji CD, seveda z istim »obmorskim« naslovom.


Več v Glasba in film