Ljutomer po zaostanku povozil Rakičan

Rakičan - Avto Rajh Ljutomer 1:5 (1:1)

Prlekija-on.net, sobota, 19. avgust 2017 ob 20:10
Andrej Lotrič je dosegel dva gola

Andrej Lotrič je dosegel dva gola

Ta konec tedna se je pričelo tekmovanje tudi v 3. SNL - vzhod, kjer igra Avto Rajh Ljutomer. V prvem krogu so doma gostili Rakičan ter jih visoko premagali, rezultat je bil 5:1.

Rakičan je sicer povedel že v 7. minuti, ko je zadel Rok Godvajs, Ljutomer pa je izenačil v 19. minuti. Uspešen je bil Niko Kardinar. Ekipi sta na odmor odšli z neodločenim rezultatom 1:1.

V drugem polčasu pa je nato Ljutomer povsem nadigral goste (ki so sicer na papirju bili domačini, saj bi tekma morala biti odigrana v Rakičanu) ter jim zabil še štiri gole. Zadeli so Tilen Nemec v 51., Denis Vogrinec v 73. ter Andrej Lotrič v 81. in 89. minuti.

Rakičan - Avto Rajh Ljutomer 1:5 (1:1)
100; Godvajs 7.; Kardinar 19., Nemec 51., Vogrinec 73., Lotrič 81., 89.

Rakičan: Damjan Klemenčič, Uroš Bagari, Matej Miličevič, Mišel Korpič (64./Vladimir Kokol), Miha Poredoš (46./Blaž Rajnar), Rok Godvajs, Marko Bagari, Jure Gregor, Aljaž Casar, Dominik Fartelj, Marjan Žekš; trener: Dragutin Posavec

Avto Rajh Ljutomer: Tjaž Lovrenčič, Tilen Nemec, Tomaž Podgorelec (78./Matjaž Hriberšek), Tine Celec (74./Primož Panič), Andrej Lotrič, Primož Munda, Alen Brumen, Niko Kardinar, Tilen Semenič, Žiga Šumak, Nino Novak (56./Denis Vogrinec); trener: Boštjan Zemljič


Več v Šport