Foodtruck Lars & Sven burgers prihaja v Prlekijo

Pri njih lahko poskusite legendarne Lars & Sven burgerje in krompirček ter se okrepčate z enim najboljših craft pivom v Evropi - Bevog

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. avgust 2017 ob 18:03
Lars & Sven burgers, foto: FB Lars & Sven burgers

Lars & Sven burgers, foto: FB Lars & Sven burgers

Foodtruck Lars & Sven burgers po krajših poletnih počitnicah prvič prihaja v Prlekijo, natančneje v Ormož, kjer bodo v petek, 25. avgusta, parkirali svoj tovornjak pred Mercator Supermarket Ormož na Ljutomerski cesti 32 b.

Kot obljubljajo, bodo goste razvajali z njihovimi odličnimi hamburgerji, pivom, dobro glasbo in sproščenim vzdušjem. Loputa tovornjaka bo odprta od 11. do 14. ure ter od 15. do 21. ure.

Burgerji Lars & Sven so v zadnjih dveh letih postali ena izmed bolj prepoznavnih znamk hitre prehrane (fast food) v Sloveniji. Kot se sliši po imenu, bi morda pomislili, da pri tem gre za kakšno mednarodno verigo restavracij s hitro prehrano, a pri tem gre za povsem slovenski posel, ki ga je začel Primož Novak, oče Larsa in Svena.

Vse skupaj se je začelo v Ljubljani, kjer imajo danes dve lokaciji, burgerje pa prodajajo tudi s "foodtrucka", ki potuje po Sloveniji. V petek bodo obiskali Prlekijo. Pri tem gre za prvi pravi t.i. street food na štirih oz. kar šestih kolesih, kjer so 30 let star Iveco tovornjak po vzoru kultnega filma "Chef" (2014) predelali v simpatičen in učinkovit Foodtruck.

Pri njih lahko poskusite legendarne Lars & Sven burgerje in krompirček ter se okrepčate z enim najboljših craft pivom v Evropi - Bevog.



Več v Družabno