Prlečke v igri za Miss Universe Slovenija 2017

Med sedemindvajsetimi kandidatkami so Ana Ritonja iz Veržeja, Tea Recek iz Vučje vasi in Nina Mikl iz Stare Nove vasi

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. avgust 2017 ob 22:022
Ana Ritonja, Tea Recek in Nina Mikl, foto: miss-universe-slovenija.si

Ana Ritonja, Tea Recek in Nina Mikl, foto: miss-universe-slovenija.si

Predstavilo se je sedemindvajset kandidatk za Miss Universe Slovenija 2017, ki jih boste lahko bolje spoznali skozi televizijske oddaje, ki bodo potekale vsako nedeljo od 3. septembra naprej na TV3 in regionalnih ter lokalnih televizijah. V mesecu septembru pa jih boste lahko videli tudi vsak večer nastopati v kvizu Izberi ali poberi na TV3.

Med sedemindvajsetimi kandidatkami so tudi tri Prlečke, Ana Ritonja iz Veržeja, Tea Recek iz Vučje vasi in Nina Mikl iz Stare Nove vasi. Na spletni strani že lahko svojim simpatizerkam namenite svojo prvo podporo (pod glasuj zame).

Odločilen bo glas ljudstva, saj boste prav vi pomagali pri odločitvi, katerih 12 kandidatk se bo 7.10.2017 na Gospodarskem razstavišču potegovali za laskavi naziv Miss Universe Slovenija 2017.

Spodaj objavljamo še opis kandidatk iz Prlekije iz uradne spletne strani.

Ana Ritonja
Izobrazba: Končala sem Srednjo zdravstveno šolo v Murski Soboti.

Hobiji: Rada delam z ljudmi, uživam  v tem mojem izbranem poklicu, saj mi to veliko pomeni,ko lahko nekomu pomagam.

Moji cilji v življenju so, da si ustvarim srečno življenje ter da bi uspela.

Citat: "Življenje  je borba, zmaga tisti, ki najkasneje odneha."

Tea Recek
Izobrazba: študentka biosistemskih ved

Hobiji: obdelovanje vinograda in s tem posledično tudi pridelovanje vina. Ob tem delu tudi večkrat poprimem za motiko in se posedem za traktor. V prostem času pa tudi rada rolam in tečem.

Cilji: uspešno zaključiti študij, pozneje se bom posvetila pridelavi svojega lastnega vina (vrhunskega), ker vem, da radi Slovenci (nasplošno vsi ljudje) dobro jemo. Ob dobri hrani pa se prileže dober kozarec vina. Zato se bom tudi potrudila narediti, kar se, da najbolj kakovostno vino.

Rek: Bodi to kar si in se ne obremenjuj s tem kar si drugi mislijo o tebi.

Nina Mikl
Izobrazba: Trenutno zaključujem študij biopsihologije v Kopru.

Cilji: Veseli me delo z ljudmi, ampak zase nimam točno določenega cilja. Ko me kdo vpraša kaj želim postati , pomislim kaj bi si v prihodnosti res neizmerno želela, nato se mi izpred oči pojavi slika sebe kako se smejim, sem srečna in zadovoljna s svojim  življenjem. To je tudi moj cilj in motivacija v življenju.

Idol: Moj največji idol je mama. Vedno nam je kazala, da četudi kdaj na življenjski poti pride do kakšne ovire treba vztrajati, se boriti in se ne predati.

Hobiji: sprehodi v naravi, potovanja, poslušanje glasbe.

Citat iz filma: We’re all traveling through time together, every day of our lives. All we can do is do our best to relish this remarkable ride.


Več v Družabno