Dan slovenskega futsala v začetku septembra v Ljutomeru

Dan se bo sklenil s tekmo superpokala med FC Mariborom in FC Litijo

Prlekija-on.net, sreda, 23. avgust 2017 ob 18:33
Superpokal

Superpokal

Tudi letošnji uvod v novo futsal sezono bo zaznamoval Dan slovenskega futsala. Nogometna zveza Slovenije je odločila in Dan slovenskega futsala kot organizatorju podelila ekipi KMN Tomaž-ŠIC bar. Dan slovenskega futsala bo tako 2.9. v Športni dvorani ŠIC Ljutomer.

Pester in bogat program
Kot se za ta dan spodobi, bo tako potekalo izobraževanje trenerjev (seminar za pridobitev licence za vodenje ekipe v novi sezoni), delegatov, kontrolorjev sojenja in sodnikov (preverili bodo svoje znanje in telesno pripravljenost) in časomerilcev. Dan slovenskega futsala se bo sklenil s tekmo superpokala med FC Mariborom in FC Litijo.

Superpokal, 2.9.
FC Maribor - FC Litija (19.00)

"V veliko čast nam je, ker bomo gostili Dan slovenskega futsala. Lani smo igrali v 1. SFL, letos bomo nastopali v 2. SFL z željo, da se vrnemo med elito. Prepričan sem, da se bomo izkazali kot organizatorji," je v imenu KMN Tomaž-ŠIC bar povedal Matej Vrbančič, ki je še dodal, da bo ekipo v 2. SFL vodil nekdanji trener Bojan Cunk.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport