Sosed grozil sosedom zaradi spora poteka meje

Oseba kljub posredovanju policistov ni prenehala z grožnjami ampak se je uprla tudi postopku

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. avgust 2017 ob 21:28
Soseda sta se sprla glede meje

Soseda sta se sprla glede meje

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu med drugim v soboto, 26. avgusta, ob 20:59 uri intervenirali v naselju Cvetkovci, kjer je oseba grozila svojim sosedom zaradi v zvezi spora poteka meje. Ker oseba kljub posredovanju policistov ni prenehala z grožnjami ampak se je uprla tudi postopku, so bila zoper njo uporabljena prisilna sredstva. Oseba je bila pridržana, zoper njo pa bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

Ob 21:30 uri so iz zdravstvenega doma Ormož obvestili policiste o poškodbi osebe, ki se je poškodovala na domačem dvorišču, ko je z vozilom zapeljala vzvratno pri tem pa trčila v kup gramoza. Pri tem si je voznica poškodovala roko. Opravljen je bil ogled prometnega dogodka.

V nedeljo, 27. avgusta, pa so ob 10:45 policisti v Ormožu obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila na parkirišču, kjer je neznanec preko noči z neznanim ostrim predmetom poškodoval barvo na vseh straneh vozila. S tem dejanjem je nastala škoda, ki znaša približno 100 evrov. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo.


Več v Črna kronika