V šovu Kmetija se bo za 75 tisoč evrov potegovala tudi Milena iz Grab pri Ljutomeru

Med tistimi, ki se bodo za ta denar v letošnji jeseni borili, je tudi Milena Žižek iz Grab pri Ljutomeru

Prlekija-on.net, četrtek, 31. avgust 2017 ob 20:1112
Milena Žižek, foto: POP TV

Milena Žižek, foto: POP TV

Kmalu se pričenja nova sezona resničnostnega šova Kmetije, kjer je letos obljubljenih kar 75 tisoč evrov nagrade. Med tistimi, ki se bodo za ta denar v letošnji jeseni borili, je tudi Milena Žižek iz Grab pri Ljutomeru. V oddaji pa bo nastopil tudi Jan Klobasa iz Gornje Radgone ter Prekmurca, oče in hči, Damijan in Deja Gjerkeš iz Beltincev.

Kmetija bo tudi letos snemana v Prekmurju pri Copekovem mlinu v Mali Polani.

Televizijska hiša POP TV je za začetek predstavila 18 tekmovalcev, v nadaljevanju pa se bo tem pridružil verjetno še kakšen član. Resničnostni šov se bo na televiziji pričel predvajati v torek, 12. septembra, ob 21. uri.
Milena Žižek
Milena Žižek, gostinka iz Grab pri Ljutomeru. Foto: POP TV
Poklic: Gostinska tehnica
Rojena: Julij 1973
Kraj: Grabe pri Ljutomeru
Moto: Enkrat biti srečna.
Po poklicu gostinska tehnica, ki svoje delo jemlje kot svoj hobi. Poleg tega obožuje sprehode s psičkom Ulijem in kolesarjenje. Je vesela, dobrosrčna in vedno aktivna, v življenju pa ji največ pomeni njena hči, ki trenutno študira v Avstraliji.
Jan Klobasa
Jan Klobasa, kmetijsko-podjetniški tehnik iz Gornje Radgodne. Foto: POP TV
Poklic: Kmetijsko-podjetniški tehnik
Rojen: Junij 1998
Kraj: Gornja Radgona
Moto: Brez dela ni jela.
Jan svoj prosti čas najraje posveča dekletu, nogometu in živalim. Na kmetiji ga je najbolj strah mrzlih noči in lačnih dni, veseli pa se dela  in nagrad ob opravljenih nalogah. Je izredno redoljuben, zna kuhati in je spreten pri kmečkih opravilih. Pravi, da ga bo pri ostalih udeležencih šova najbolj motila neiskrenost.
Damijan Gjerkeš
Damijan Gjerkeš, kmetovalec iz Beltincev. Foto: POP TV
Poklic: Kmetovalec
Rojen: December 1973
Kraj: Beltinci
Moto: Živi in zmagaj.
V resničnostni šov Kmetija ga je prijavila hčerka, s katero sta se skupaj vselila na televizijsko kmetijo. »Sem srčen, delaven in prilagodljiv,« opiše svoje lastnosti, za katere meni, da mu bodo prišle na kmetiji še kako prav. Z udeležbo v šovu želi gledalcem sporočiti, da je lahko tudi poklic kmeta zelo časten in spoštovan.
Deja Gjerkeš
Deja Gjerkeš, natakarica iz Beltincev. Foto: POP TV
Poklic: Natakarica
Rojena: Julij 1996
Kraj: Beltinci
Moto: Vse se zgodi z razlogom, a vse se da, če se hoče.
Deja je poleg sebe pod pretvezo v šov prijavila še svojega očeta in uspelo ji je, saj se bosta na kmetijo vselila kar oba. Najraje se druži s prijatelji, njena hobija pa sta še kolesarjenje in jahanje. Pri šestih letih si je z denarjem, ki ga je dobila v dar pri obhajilu, kupila prvega konja.


Več v Družabno