30-letnica pridelovala prepovedano drogo konopljo

Med hišno preiskavo so policisti in kriminalisti našli prostor, posebej prirejen za gojenje prepovedane droge konoplje in večjo količino že posušene te prepovedane droge, v bližini bivalnega vikenda pa so našli večji nasad te prepovedane droge

Prlekija-on.net, petek, 1. september 2017 ob 12:462
Zasežena konoplja, foto: PP Šentilj

Zasežena konoplja, foto: PP Šentilj

Policisti Policijske postaje Šentilj, policisti Policijske postaje vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor so v četrtek opravili hišno preiskavo bivalnega vikenda na območju Občine Kungota. Hišno preiskavo pri 30-letni ženski je odredilo Okrožno sodišče v Mariboru.

Med hišno preiskavo so policisti in kriminalisti našli prostor, posebej prirejen za gojenje prepovedane droge konoplje in večjo količino že posušene te prepovedane droge, v bližini bivalnega vikenda pa so našli večji nasad te prepovedane droge.

Policisti so prepovedano drogo in pripomočke za gojenje konoplje zasegli, osumljenko pa bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami po 186. členu Kazenskega zakonika ovadili pristojnemu tožilstvu.


Več v Črna kronika