Na Dnevu slovenskega futsala v Ljutomeru, superpokal Litijanom

Dan se je sklenil s tekmo superpokala med FC Mariborom in FC Litijo, kjer so slednji postali novi stari zmagovalci superpokala, kateri je že njihov osmi

Prlekija-on.net, nedelja, 3. september 2017 ob 18:07
Dan slovenskega futsala

Dan slovenskega futsala

V soboto, 2. septembra, je v Ljutomeru v dvorani ŠIC, v organizaciji KMN Tomaž Šic bar, potekal Dan slovenskega futsala. Čez dan je potekalo izobraževanje trenerjev (seminar za pridobitev licence za vodenje ekipe v novi sezoni), delegatov, kontrolorjev sojenja in sodnikov (preverili so svoje znanje in telesno pripravljenost) in časomerilcev.

Dan se je sklenil s tekmo superpokala med FC Mariborom in FC Litijo, kjer so slednji postali novi stari zmagovalci superpokala, kateri je že njihov osmi.

Litijani so slavili z golom Nika Jelića, ki je zadel v 19. minuti, nagrade najboljšim pa sta podelila podpredsednik NZS Danilo Kacijan in predsednica KMN pri NZS Samantha Tina Lovše.

Pred tekmo so podelili tudi dve plaketi. Prvo je prejel Dejan Nikolić Koprivec, dolgoletni futsal sodnik, ki je letos zaključil svojo kariero, drugo pa KMN Tomaž Šic Bar za zahvalo in pomoč pri zgledni organizaciji Dneva slovenskega futsala.

FutureNet Maribor – FC Litija 0:1 (0:1)
Jelić 19.

Spodaj si lahko ogledate posnetek tekme.


Več v Šport