Ustvarjalno druženje ob »Pozdravu jeseni iz preteklosti«

Namen druženja je bil obujanje preteklosti z obliki modne foto zgodbe. Projekt je nastal po zamisli lepotne blogerke Nataše Pucko in Tjaše Horvat.

Prlekija-on.net, petek, 8. september 2017 ob 08:12
Pozdrav jeseni iz preteklosti

Pozdrav jeseni iz preteklosti

Ob gradu v Beltincih je potekalo ustvarjalno druženje na temu »Pozdrav jeseni iz preteklosti«. Namen druženja je bil obujanje preteklosti z obliki modne foto zgodbe. Projekt je nastal po zamisli lepotne blogerke Nataše Pucko in Tjaše Horvat. Nataša piše svoj lepotni blog pod psevdonimom »Beauty of color«, Tjaša pa razpravlja o modi na »Beauty Chat with Tjaša«.

Za modno zgodbo je oblačila prispevala trgovina z oblačili Monday. Za popestritev zgodbe je svojega jeklenega konjička - hrošča – prispeval Drago Majcen, ob katerem sta pozirali brhki lepotici v družbi postavnega modela.

Za ličenje in urejenost modelov je poskrbela vizažistka in frizerka Milena Pozderec z izdelki znamke Oriflame. Tudi pričeske so nastale izpod njenih rok.

Za izvedbo projekta so se povezali, združili svoje moči vizažisti, modne blogerke, modeli in fotografi. Skupaj so se družili, zabavali in ob tem ustvarili zgodbo z naslovom »Pozdrav jeseni iz preteklosti«. Moda iz preteklosti se tako, po določenem času vedno znova vrača v nekoliko spremenjeni obliki.

V vlogi modela sta se poskusili Mateja Slavič – Gas bar Noršinci pri Ljutomeru in Nina Glavač – Emily Summer, v družbi postavnega Boštjana Lukača iz Prosečke vasi.


Več v Družabno