Puchovci opravili zaključno vožnjo

To leto so združili prijetno s koristnim, saj so sočasno priredili 2. srečanje Prlekov (društvo J. J. Puch) in Prekmurcev (motoklub Veterani Murska Sobota)

Prlekija-on.net, nedelja, 10. september 2017 ob 09:54
Zaključna vožnja Puchovcev

Zaključna vožnja Puchovcev

Društvo Johann Janez Puch so imeli v soboto, 9. septembra, zaključno vožnjo. To leto so združili prijetno s koristnim, saj so sočasno priredili 2. srečanje Prlekov (društvo J. J. Puch) in Prekmurcev (motoklub Veterani Murska Sobota).

Dobili so se na društvu, se okrepčali in nato jih je pot peljala do Ormoža, kjer so si ogledali trenutno razstavo starinskih likalnikov in ostale zbirke v Pokrajinskem muzeju Ormož. Nato so se vrnili v Mekotnjak, kjer so na »Malem Balatonu« imeli piknik.

Ob enkratni glasbi prijateljev iz Medžimurja so ob lepem vremenu poplesavali in se zabavali. Igre med Prleki in Prekmurci so potekale v prijateljskem duhu, zmaga pa je to leto pripadla Puchovcem.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno