TISTO (IT) je najbolj gledana grozljivka vseh časov v Sloveniji

Film si je v otvoritvenem vikendu ogledalo rekordnih 9.090 gledalcev

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. september 2017 ob 18:08
Premiera TISTO (IT)

Premiera TISTO (IT)

Grozljivka TISTO (IT), posneta po nadvse priljubljenem istoimenskem romanu Stephena Kinga iz leta 1986, ki že desetletja navdušuje (ali, bolje rečeno, ustrahuje) bralce po vsem svetu je Slovenijo zavzela z rekordom!

TISTO, novi kino hit studiev Warner Bros in New Line Cinema (v distribuciji BLITZ Filma) si je v otvoritvenem vikendu ogledalo rekordnih 9.090 gledalcev. Film je priigral 54.082,45 evrov, kar ni zgolj najboljša otvoritev grozljivke letos, pač pa tudi najboljša otvoritev grozljivke vseh časov v Sloveniji!

Na spletni strani kritikov Rotten Tomatoes ima IT trenutno impresivnih 87%. Kritiki in gledalci po vsem svetu so navdušeni. Ni dvoma, film TISTO se bo zagotovo vpisal v zgodovino svetovne in slovenske kinomatografije!

Čakanja je konec! TISTO že straši po slovenskih kinodvoranah ...
V sredo, 6. septembra, so ljubljanski Kolosej preplavili rdeči baloni! Izbrana družba obiskovalcev je namreč na svečani premieri pozdravila težko pričakovano adaptacijo kultne serije po romanu Stephena Kinga - TISTO. Vsi so bili polni pričakovanj in niso ostali razočarani. Film je navdušil in prestrašil vse, izjemno razpoloženi pa so bili tudi trije posebni gosti - klovni, ki so si prišli "prijatelja" klovna Pennywisea ogledati na velikem platnu.

Film TISTO je prestrašil in obenem navdušil tudi mnoge znane obraze. Oči pred velikim platnom so si zatiskali med drugim tudi Jernej Kuntner, Daniel Popović, Damjan Murko, Jure Godler, Iryna Osypenko, Raiven, Klemen Bunderla, Ajda Sitar in drugi. Uroš Bitenc je poskrbel za dobro vzdušje, ne moremo pa zagotoviti, da so obiskovalci po koncu premiere imeli miren spanec.

Grozljivko si lahko ogledate v vseh kinih po Sloveniji. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.


Več v Slovenija