Pet radgonskih medalj v Žalcu

Pripravili so 2. tekmo Pokala Slovenije

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. september 2017 ob 21:21
KK Radgona - ekipa kdetov

KK Radgona - ekipa kdetov

Minulo soboto, 23. septembra, je Karate zveza Slovenije v Žalcu pripravila 2. tekmo za »Pokal Slovenije 2017« za vse kategorije, od najmlajših karateistov do mladincev. Na tekmi, kjer je sodelovalo 397 tekmovalcev iz 47 klubov iz vse Slovenije, so Shotokan karate–do klub Gornja Radgona zastopali: Mišel Čuček, Kristjan Klemenčič, Aleks Kozar, Blaž Klobasa in Florian Tobias Leithner, ki so bili zelo uspešni, saj so osvojili pet medalj, in sicer po eno zlato in srebrno, ter tri bronaste.

Zlato je v kategoriji kate osvojila ekipa kadetov, v postavi: Mišel Čuček, Kristjan Klemenčič in Blaž Klobasa. Drugo mesto je osvojil Florian Tobias Leithner, v kategoriji športne borbe kadeti +70kg, tretja mesta pa: Kristjan Klemenčič in Blaž Klobasa, oba v kategoriji kate kadeti, ter Aleks Kozar v kategoriji športne borbe kadeti -63kg.

Kot je ob čestitkah vsem fantom, povedal predsednik kluba, Anton Rožman, je soliden v posamični konkurenci bil tudi Mišel Čuček, ki se je v kategoriji kate kadeti moral zadovoljiti s 5. mestom.


Več v Šport