V vrtcu in OŠ Cezanjevci izvajali dejavnosti v okviru gibanja, športa in narave

Izvedli so najrazličnejše gibalne minutke, različne poligone, kjer so se otroci preizkušali v svojih gibalnih sposobnostih, sodelovali so med seboj (vrtec in šola) z vadbenimi urami, izvajali daljše pohode in se igrali v gozdu

Prlekija-on.net, sreda, 4. oktober 2017 ob 07:371
Aktivnosti vrtca in OŠ Cezanjevci

Aktivnosti vrtca in OŠ Cezanjevci

Ta teden je bil ciljem naše šole in vrtca pisan na kožo. Izvajali smo dejavnosti v okviru gibanja, športa in narave. Zavedamo se, da je gibanje za otroka življenje in da prav z gibalnimi dejavnostmi vplivamo na celosten razvoj otroka oziroma učenca. Tako so se v tem tednu v naši šoli in vrtcu odvijale športne dejavnosti, ki smo jih povezali z druženjem in igro.

Izvedli smo najrazličnejše gibalne minutke, različne poligone, kjer so se otroci preizkušali v svojih gibalnih sposobnostih, sodelovali smo med seboj (vrtec in šola) z vadbenimi urami, izvajali smo daljše pohode in se igrali v gozdu.

Učenci so izvedli športni dan (Motorikpark Gamlitz), kolesarski tabor, tek prijateljstva, se udeleževali rekreativnih odmorov in bili deležni predavanja o zdravem življenjskem slogu.

Evropski teden športa se sicer zaključuje, a v našem vrtcu in šoli nadaljujemo z gibalnimi dejavnostmi, ki jih bomo povezovali z ostalimi področji razvoja. Verjamemo, da bodo tudi naslednji tedni tako zabavni, pisani in gibalno obarvani.

Vrtec Cezanjevci


Več v Najmlajši