V novo sezono krenili odbojkarji v Radencih

To sredo, 11.oktobra ob 19.00, igrajo za pokal z Mariborčani

Filip Matko Ficko, torek, 10. oktober 2017 ob 10:28
Odbojkarski klub Radenci

Odbojkarski klub Radenci

V okviru pokalnega tekmovanja Odbojkarske zveze Slovenije sezone 2017/2018 sodeluje tudi ekipa Odbojkarskega kluba Radenci. V prvem krogu tega tekmovanja so Radenčani bili prosti.

V drugem krogu so (29. septembra) premagali v Puconcih tamkajšnjo ekipo Odbojkarskega kluba Kema Puconci s  3 : 0 (25:10; 25:17; 25:22), a v tretjem krogu (11.oktobra) se bodo na domačem terenu pomerili z ekipo Odbojkarskega kluba Maribor II.

In kakšne so novice iz Radenec ? Trener moštva, ki igra v 3. državni odbojkarski ligi za moške - vzhod, bo v tej sezoni Igor Prša, a pomočnik ostaja Zvonko Zamuda. Dosedanji trener, Bogdan Marič, ki prevzema vlogo trenerja podmladka v klubu, pravi: »Iz naše ekipe so odšli kar trije k Odbojkarskemu klubu Panvita Pomgrad Murska Sobota: Gregor Felkar, kapetan naše ekipe, ki je štiri sezone igral pri nas; Saša Ratkai, ki je igral v mlajših selekcijah Panvite Pomgrad, a dve sezoni igral za našo ekipo kot posojeni igralec ter Žan Bedrač, ki je pričel trenirati pred dvema letoma med našimi mlajšimi, se pridružil članski ekipi ter uspešno igral v 3. državni odbojkarski ligi. Novi igralci pa so: Blaž Ajlec in Rihard Kupljen (oba iz Radenec), Alen Repja iz Veržeja, Staš Viher iz okolice Ljutomera, Rok Šinko iz Spodnje Ščavnice, Aleš Šadl iz Gornje Radgone, Timi Šiftar iz Murske Sobote in David Novak iz Lipe«.

Torej v sredo, 11. oktobra ob 19. uri, je v Športni dvorani Radenci nova tekma v okviru tekmovanja za pokal Odbojkarske zveze Slovenije.


Več v Šport