Na 21. pokalu Gornje Radgone 50 strelcev

Oba naslova za SD Kovinar Ormož

Prlekija-on.net, sreda, 11. oktober 2017 ob 09:11
Na elektronskem strelišču za zračno puško v Gornji Radgoni so člani Športno strelskega društva Radgona mednarodno izvedli tekmovanje za 21. Pokal mesta Gornja Radgona v streljanju z zračno puško. Dvodnevno tekmovanje, ki se ga je udeležilo 50 strelcev in strelk (14 klubov) je potekalo v okviru praznovanja, 22. praznika občine Gornja Radgona.

Tekmovanje je bilo hkrati tudi dobro merilo forme tekmovalcev pred bližajočim začetkom v tej strelski disciplini. Med 50 nastopajočimi tekmovalci je slavila lanskoletna zmagovalka Urška Kuharič iz Ormoža z nastreljenimi 621,2 kroga, pred Mitjo Černi iz Gančanov s 613,6 krogi in klubsko kolegico Petro Vernik s 612,5 krogi. Najboljši radgonski tekmovalec je bil Alex Rozman na 14. mestu z dosežkom 601,4 krogi. V ekipnem delu so že šesto leto zapored slavili tekmovalci iz SD Kovinar Ormož s skupaj 1837,6 krogi, pred ekipo SD Ljutomer (1822,2) in SD Koloman Flisar Tišina (1807,0). Radgonska ekipa je v postavi Alex Rozman, Žiga Prajndl in Matic Sapor je zasedla 7. mesto z zadetimi 1792,1 krogi.

Podobno kot vsa leta doslej, je tekmovanje bilo ponovno odlično organizirano, in tekmovalci so imeli dobre pogoje za doseganje zavidljivih dosežkov. Za to so vsekakor zaslužni organizatorji prireditve, na čelu z vodjo tekmovanja Davorinom Slaničem.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport