Pomurski upokojenci in invalidi so balinali

Naslova Bakovčankam in Lendavčanom

Prlekija-on.net, četrtek, 12. oktober 2017 ob 09:08
Balinanje v Gornji Radgoni

Balinanje v Gornji Radgoni

Ob letošnjem, 22. prazniku občine Gornja Radgona, ko se je zvrstilo okoli 30 prireditev in dogodkov, je Društvo upokojencev Radgona priredilo zanimivo tekmovanje v balinanju za upokojence in invalide Pomurja. Po lepem in ne prevročem vremenu se je zanimivega tekmovanja, na lepem balinišču pri Domu starejših občanov Gornja Radgona, na Tratah, udeležilo 12 ekip, po šest ženskih in moških, vse od Lendave do Gornje Radgone.

Kot je povedal vodja tekmovanja Milan Brenčič, je na takšnih prireditvah, druženje pred rezultati, a kljub temu samo tekmovanje ni bilo niti malo prijateljsko, saj so se vsi posamezniki borili po lastnih zmožnostih in znanju. Na koncu sta naslova pripadla ženskam iz Bakovcev in moškim iz Lendave.

Končni vrstni red, moški: 1. DU Lendava, DU Bakovci, 3. DU Gornja Radgona, 4. MDI Gornja Radgona, 5. DU Murska Sobota, 6. DU Bodonci-Brezovci-Zenkovci.

Končni vrstni red, ženske: 1. DU Bakovci, 2..DU Murska Sobota, 3. DU Černelavci, 4. DU Lendava, 5. DU Bodonci-Brezovci-Zenkovci, 6..DU Gornja Radgona.

Vsem najboljšim so organizatorji iz DU Gornja Radgona podelili lepe pokale!


Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport

Veržej - Polana

Veržej »povozil« Polano, vrh lestvice povsem prleški

ponedeljek, 17. september 2018 ob 08:33
Magi v Maleziji

Magi zmagoval v Maleziji

ponedeljek, 17. september 2018 ob 08:03
Ljutomerske karateistke v Mariboru

Ljutomerske karateistke sezono pričele na stopničkah

nedelja, 16. september 2018 ob 19:43