Svečano odprli nove Tehnične preglede za vse vrste motornih in priklopnih vozil v Radencih

Objekt površine 630 m2 je zasnovan moderno in energetsko učinkovito ter je tako rekoč brez vplivov na okolje

Prlekija-on.net, četrtek, 12. oktober 2017 ob 18:33
Otvoritev Tehničnih pregledov v Boračevi

Otvoritev Tehničnih pregledov v Boračevi

V petek, 6. oktobra, je podjetje Regi-vo d.o.o. iz Ljutomera svečano odprlo nove Tehnične preglede za vse vrste motornih in priklopnih vozil v Radencih, Boračeva 40g. Govorci na prireditvi so bili poslanec Državnega zbora RS Franc Jurša, policijski inšpektor dr. Srečko Steiner, župan Občine Radenci Janez Rihtarič ter prokurist družbe Drago Kunčič, ki so predvsem poudarjali namen in pomen takih pridobitev za varnost v cestnem prometu.

Prokurist Drago Kunčič je ob tem povabil stranke in občane, da lahko delujejo preventivno in kadarkoli brezplačno preverijo stanje svojega vozila.

Objekt površine 630 m2 je zasnovan moderno in energetsko učinkovito ter je tako rekoč brez vplivov na okolje. Najnovejša oprema za tehnične preglede omogoča kvalitetno in vozilom prijazno izvajanje storitev. Ob novem objektu je urejenih tudi 2.500 m2 asfaltiranih zunanjih površin. Na novo zgrajeno poslopje obsega preizkuševalno stezo za osebna vozila, preizkuševalno stezo za gospodarska vozila, preizkuševalno stezo za motorna kolesa ter prostore za opravljanje postopkov registracije vozil.

Podjetje Regi-vo d.o.o. opravlja dejavnost registracije vozil, odjav in prijav ter prepisov vozil tudi v pisarni Ljutomer na Kolodvorski ulici 16 v poslovni stavbi Slovenika.


Več v Gospodarstvo