Vanesi tehtnica pokazala 112,8 kg

Prvi korak ji je že uspel, saj je bila med šestnajstimi tekmovalci, ki so se vselili v hišo in bodo lahko začeli svoj boj s kilogrami

Prlekija-on.net, četrtek, 12. oktober 2017 ob 19:293
Vanesa Mesarec, foto: Planet TV

Vanesa Mesarec, foto: Planet TV

V tretji oddaji The Biggest Loser Slovenija se je predstavilo še zadnjih pet tekmovalcev in vsej Sloveniji razkrilo svoje kilograme. Med njimi je bila tudi Vanesa Mesarec iz Podgorcev, kateri je tehtnica pokazala 112,8 kg.

Vanesa si že nekaj časa želi shujšati. Z odvečnimi kilogrami se bori že dolga leta, zdaj pa upa, da ji bo končno uspelo. Prvi korak ji je že uspel, saj je bila med šestnajstimi tekmovalci, ki so se vselili v hišo in bodo lahko začeli svoj boj s kilogrami. Vsi se namreč niso vselili v hišo, saj se je od nadaljnjega tekmovanja morala posloviti Valerija, a so ji vseeno dali še eno možnost, da v treh tednih doma dokaže, da je dovolj motivirana.

»Moja zlata babica se bo od sreče zjokala«
Ob tehtanju so tekmovalce tudi podrobneje predstavili. Vanesa sicer prihaja iz športne družine in v razen nje – celo mama – se ukvarjajo z rokometom. Pravkar se je razšla s fantom, a razlog tokrat niso bili kilogrami, ampak se preprosto ni želela preseliti k njemu na kmete. Dela kot pomočnica kuharja, je pa nekoč že vodila svoj kozmetični salon. V prostem času se rada zavrti pri folklornem društvu, v še bolj oddaljenih časih pa je trenirala hip hop. Morda je prav ta ples tisto, kar bi najraje počela po tem, ko bo izgubila nekaj teže. "Vsi moji me zelo podpirajo, najbolj pa moja zlata babica, ker ima tudi sama težave s kilogrami. Vem, da ko bom prišla ven in bom shujšala, bo ona tista, ki se bo zjokala od sreče."

Moti jo, da si v izložbah zaman ogleduje prelepe obleke, za katere nikoli ne more najti svoje številke. Nekoč je že uspešno izgubila deset kilogramov s pomočjo osebnega trenerja, ki pa je bil za kaj več do nje čisto preveč prijazen. In je odnehala. "Že od nekdaj imam težave s širokimi boki in zadnjico, zato sem deležna tudi veliko žalitev." Upa, da se bo družini že kmalu pridružila na športnih igriščih, kjer bodo lahko skupaj igrali rokomet in aktivno preživljali čas.

Kot je še povedala, ne hujša za nikogar, v šov je šla izključno in samo zaradi sebe. Želi si postati samozavestna in nova Vanesa. Ve, da se ji je ponudila odlična priložnost, ki je nikakor ne želi izpustiti iz rok. Njen cilj je, da izgubi 40 kg.
Komentarji (3)

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno