Neznani voznik izsilil prednost kolesarju, policija poziva očividce

Izven naselja Lipovci je voznik osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti, izgubil oblast nad vozilom, na Stari gori pa je neznani voznik izsilil prednost kolesarju

Prlekija-on.net, sobota, 14. oktober 2017 ob 08:21
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, štiri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Izven naselja Lipovci je voznik osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti, izgubil oblast nad vozilom in trčil v drog javne razsvetljave. V trčenju se je lahko telesno poškodoval.

Na Stari gori pa je neznani voznik osebnega avtomobila znamke Renault clio, rdeče barve, izsilil prednost kolesarju, ki je pri umikanju osebnemu avtomobilu padel in se lahko telesno poškodoval. Očividce prometne nesreče policija prosi, da pokličejo na telefonsko številko 113, na anonimni telefon policije 080 1200 ali se oglasijo na najbližji policijski postaji.

Na področju kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina v eni od trgovin, v Beltincih pa poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.


Več v Črna kronika