Happy Vibe posneli live cover

Duo Happy Vibe sestavljata izobraženi glasbenici in pedagoginji, Julija »Julie« Fajhtinger in Tajana Novak

Prlekija-on.net, sobota, 14. oktober 2017 ob 08:34
Duo Happy Vibe

Duo Happy Vibe

Duo Happy Vibe sestavljata dve dekleti, Julija »Julie« Fajhtinger (vokal, kitara) ter Tajana Novak (cajon, spremljevalni vokal). Izvajata pester repertoar skladb s področja popularne, rock in jazz glasbe v akustični preobleki. Zanimivost dueta je tudi to, da sta obe članici izobraženi glasbenici in pedagoginji – Julija je profesorica glasbe, Tajana pa akademska glasbenica – tolkalistka ter profesorica tolkal.

Neprestano gradita svoje glasbeno znanje, nabirata izkušnje in se veselita novih izzivov. Njun cilj je podati publiki edinstveno glasbeno izkušnjo in jo napolniti s pozitivno energijo.

Pred nekaj meseci sta se odločili, da bosta preko različnih znanih skladb, na spletu, začeli predstavljati svoje delo. Tako je nastal prvi LIVE cover (Jessie J - PRICE TAG ft. B. o. B. - Live Acoustic Cover by Happy Vibe). Želeli sta poudariti edinstvenost in spontanost, zato sta se odločili za snemanje v živo. Za video je poskrbel Rok Kovačič, ki je ujel spontane trenutke druženja ob snemanju.

V prihodnje napovedujeta deljenje priredb v živo in tudi kaj avtorskega. Spremljate ju lahko na njuni Facebook strani, na YouTubu in Instagramu (@happyvibemusic), kjer boste na tekočem s prihajajočimi koncerti in novicami.


Več v Glasba in film