Mednarodno športno srečanje v Mačkovcu

Tokratno družabno srečanje je potekalo v tekmovanju in druženju med skupaj 11 ekipami

Prlekija-on.net, sobota, 14. oktober 2017 ob 13:012
Mednarodno športno srečanje

Mednarodno športno srečanje

Matica umirovljenika Medžimurske županije Čakovec pod vodstvom predsednice g. Nade Lovrec je v sodelovanju s Podružnico umirovljenika Gornji Mihaljevec v nedeljo, 8. oktobra 2017 v Mačkovcu, v restavraciji FONTANA pripravila 35. sedaj že tradicionalno športno prijateljsko srečanje.

Tokratno družabno srečanje je potekalo v tekmovanju in druženju med skupaj 11 ekipami, skupaj pa nas je bilo prisotnih 45 upokojenk in upokojencev iz Društva upokojencev Ljutomer, Gornjega Mihaljevca, Svetega Juraja na Bregu, Male Subotice, Nedelišča, Strahoninca, Pribislavca, Sračinca, Podturna, Vratišinca in Šenkovca. Žal so tokrat manjkali prijatelji iz Crikvenice.

Pomerili smo se v kategorijah pikado za ženske in moške, vrtnem kegljanju za ženske in moške, šahu, streljanju z zračno puško, metanju obročev in kartanju Bela.

Ob odlični organizaciji srečanja smo udeleženci uživali. Ljutomerčani smo se odlično odrezali v tekmovanju v pikadu, kjer se je Marija Lačen uvrstila na prvo mesto, v šahu je zmagal Janko Brunčič, drugi je bil Jože Vogrinčič in v streljanju z zračno puško je zmagal Jože Vrbnjak, Tone Ficko pa je bil drugi.

Najboljše ekipa v skupni uvrstitvi na srečanju pa je bila ekipa iz Nedelišča, sledila ji je ekipa iz Vratišinca in iz Gornjega Mihaljevca.

Vodilna misel dneva je, da nas mora prijateljstvo, druženje in šport povezovati tudi v prihodnje.  

Gostitelji so se kot organizatorji izredno izkazali, zato smo se jim ob zaključku posebej zahvalili.

Ciril Magdič, podpredsednik DU Ljutomer


Več v Šport