Radenci: To sredo 4. krog Pokala Slovenije

K Radenčanom pride v goste drugoligaš SiPlayer iz Frama

Filip Matko Ficko, nedelja, 15. oktober 2017 ob 12:59
Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

V okviru pokalnega tekmovanja Odbojkarske zveze Slovenije sezone 2017/2018 je v 1. krogu nastopilo 53 ženskih ter 42 moških ekip. Zaključni turnir bo v dneh od 21. do 23. decembra, pokalno lovoriko iz pretekle sezone pa branita: pri ženskah ekipa Nova KBM Branik Maribor ter pri moških ekipa Calcit Volley iz Kamnika.

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci je v prvem krogu bila prosta, v 2. krogu je 3 : 0 premagala ekipo Kema Puconci v Puconcih, na domačem igrišču pa 11. oktobra v 3. krogu še ekipo Odbojkarskega kluba Maribor s 3 : 0 ter se uvrstila v 4. krog tega tekmovanja ter s tem med 32 ekip.

V domači Športni dvorani se bodo v 4. krogu odbojkarji OK Radenci pod vodstvom trenerja Igorja Prše in njegovega pomočnika Zvonka Zamude poizkušali v »dobri luči« predstaviti domačemu občinstvu ter postaviti po robu drugoligaški ekipi SiPlayer iz Frama, ki je minulo soboto v 1. krogu 2. državne odbojkarske lige zaigrala proti ekipi ŠD Braslovče v Savinjski dolini ter tekmo izpeljala v svojo korist s 3 : 2 in je trenutno na šestem mestu dvanajstih moštev v 2. DOL.

Za ekipo OK Radenci bodo najverjetneje v sredo, 18.oktobra zvečer ob 19. uri, zaigrali: Rihard Küplen, Timotej Šiftar, Primož Horvat, Alen Repija, kapetan Blaž Ajlec, Luka Mihalič, Miha Šavel, Uroš Kovačec, Rok Šinko, Staš Viher, Nik Škrjanec in libero Aleš Šadl.


Več v Šport