Pri sporu med vnukom in babico morala posredovati policija

Zjutraj pred šesto uro so policisti zaradi kršitve javnega reda in miru opravili intervencijo v Ormožu, kjer se je vnuk nedostojno vedel do babice

Prlekija-on.net, torek, 17. oktober 2017 ob 20:471
Posredovati je morala policija

Posredovati je morala policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulem dnevu, iz ponedeljka na torek, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.23 so posredovali v Gornjih Ključarovcih, kjer so obravnavali poškodbo ograje. Ob 16.20 so bili obveščeni o prometni nesreči v Ivanjkovcih. Voznik osebnega avtomobila je odvzel prednost motoristu, kateri je trčil v njega in padel ter se pri tem lažje telesno poškodoval. Voznik osebnega avtomobila je vozil pod vplivom alkohola. Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba, prav tako pa mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje.

Ob 17.45 so v kraju Loperšice obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano ji je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 18.28 so v Žerovincih obravnavali povoženje divjadi. Tokrat je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 03.17 so v Pušencih obravnavali dogodek pri čemer so ugotovili, da je vozilo in voznica vozila, ki je z vozilom trčila v srno izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, zaradi česar so odstopili od ogleda.

Ob 05.52 pa so policisti zaradi kršitve javnega reda in miru opravili intervencijo v Ormožu, kjer je med vnukom in babico prišlo do spora. Pri tem se je vnuk nedostojno vedel do babice, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59
Neznanec je zastrupil dva psa (simbolična fotografija)

Neznanec zastrupil dva psa

sobota, 18. maj 2024 ob 08:14