V vrtcu Cezanjevci pripravili prve športne igre

Udeležili so se jih otroci iz vrtcev Stročja vas, Razkrižje, Mala Nedelja in Cezanjevcev

Prlekija-on.net, petek, 20. oktober 2017 ob 09:21
1. športne igre v vrtcu Cezanjevci

1. športne igre v vrtcu Cezanjevci

Vrtec Cezanjevci je letos prvič pripravil športne igre in k sodelovanju povabil vse otroke 2. starostnega obdobja iz okoliških vrtcev. Udeležili so se jih otroci iz vrtcev Stročja vas, Razkrižje, Mala Nedelja in Cezanjevcev. Na športnem igrišču je bilo v četrtek prav živahno, prijateljsko in športno vzdušje. Navzoče je najprej pozdravila vodja vrtca, Jasna Lipovec, katera je  nato otroke dobro ogrela za tekmovanje. Nadaljevali so z igro predajanja štafete. Za umirjanje pa so se preizkusili v koncentraciji.

Ob koncu, tako kot se spodobi za vse sodelujoče, ki so aktivno sodelovali, pa še podelitev medalj.

Otroci so tudi tokrat bili iskreni in povedali, da vzgojiteljice tudi morajo teči, če želijo dobiti medalje. Zato so izvedli še to. Za vzgojiteljice tekmovanje ni bilo težko, saj so imele vsaka svoje iskrene navijače. In vzgojiteljice so si prislužile medalje, katere jim je podelila ravnateljica, Brigita Hojnik. Ravnateljica je poudarila, da je namen iger sodelovanje in druženje ter da je za njo vsak zmagovalec, kateri je prišel v Cezanjevce in sodeloval na igrah.

V Cezanjevcih je tako bilo veliko gibanja, smeha, igrivosti, navijanja in predvsem pozitivne energije.

Vsem sodelujočim vrtcem, predvsem pa otrokom in njihovim strokovnim delavkam, iskrena hvala za sodelovanje.

Prav tako se zahvaljujemo podjetju ARKO d.o.o. in vsem zaposlenim, ki so nam z donacijo in lastnim delom pomagali, da so medalje bile unikatne in za naše otroke zares posebne.

Z novimi idejami, pozitivno energijo in nasmehom na obrazu se veselimo srečanja z vami tudi v prihodnjem letu.

Prispevek pripravila: Jasna Lipovec


Več v Najmlajši