Ljutomer že na začetku pokazal, kdo bo gospodar na igrišču

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona 4:0 (3:0)

Prlekija-on.net, sobota, 21. oktober 2017 ob 18:32
Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona

V soboto, 21. oktobra, sta se v Ljutomeru v 10. krogu 3. SNL - vzhod, pomerili ekipi Avto Rajh Ljutomer in ŠNK Radgona. Ljutomer je tekmo začel napadalno ter takoj Radgončanom dal vedeti, da iz Ljutomera ne bodo veliko odnesli. Že po prvem polčasu je bilo 3:0, končni rezultat pa 4:0.

Ljutomer je zadel že v tretji minuti, ko je zadel Primož Panič, Alen Brumen je bil uspešen v 28., Andrej Lotrič pa iz enajstih metrov v 43. minuti. Končni rezultat je v 56. minuti postavil Tine Celec. Tudi Radgončani so sicer imeli nekaj priložnosti, a jim ni uspelo zatresti domače mreže.

Ljutomer je tako po nekaj slabših tekmah in zaporednih porazih spet prešel v zmagovalni ritem, potem ko so že prejšnji teden v gosteh s 5:2 premagali Radensko Slatino.

V prvem videu si lahko ogledate del tekme ter na koncu drugi gol Ljutomera, v drugem videu pa gol iz enajstih metrov.

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona 4:0 (3:0)
100; Panič 3., Brumen 28., Lotrič 43. (11-m), Celec 56.

Avto Rajh Ljutomer: Uroš Mlinarič, Tadej Bogdan (50./Niko Kardinar), Tilen Nemec, Tomaž Podgorelec, Matjaž Hriberšek, Jeremy Bukovec, Andrej Lotrič, Primož Munda, Alen Brumen, Primož Mlinarič (50./Tine Celec), Primož Panič (69./Primož Kristl); trener: Boštjan Zemljič

ŠNK Radgona: Dragan Topić, Borut Bračič (64./Srečko Sterniša), Tilen Klobasa, Kristjan Kolarič (81./Jure Šadl), Mitja Adam, Marko Horvat, Borut Uhan, Aljaž Kocet, Denis Kolarič (46./Jan Klobasa), Tilen Pintarič, Jan Šoštarec; trener: Boris Lazić


Več v Šport