Trčil v pešca in pobegnil

Nesreča se je zgodila ob 8.45 uri v mestu Ormož v krožišču Kolodvorske ceste z Ljutomersko cesto v bližini avtobusne postaje Ormož. Pešec je lažje poškodovan, policija pa prosi za pomoč.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. oktober 2017 ob 13:04
Nesreča se je zgodila v bližini avtobusne postaje Ormož

Nesreča se je zgodila v bližini avtobusne postaje Ormož

Policisti Policijske postaje Ormož obravnavajo prometno nesrečo II. kategorije s pobegom, ki se je zgodila danes, v ponedeljek, 30. oktobra, ob 8.45 uri v mestu Ormož v krožišču Kolodvorske ceste z Ljutomersko cesto v bližini avtobusne postaje Ormož. Na označenem prehodu za pešce je neznani voznik, starejših let s kapo na glavi, z neznanim osebnim avtomobilom trčil v pešca, ki je pravilno prečkal vozišče. Po trčenju v pešca je neznani voznik s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi podal svoje podatke ali poklical policijo.

Zaradi razjasnitev okoliščin policisti vse morebitne očividce prometne nesreče naprošajo, da se oglasijo na Policijski postaji Ormož ali pokličejo na številko 113. Prav tako pozivajo povzročitelja prometne nesreče, da se oglasi na Policijski postaji Ormož, da se razjasnijo okoliščine prometne nesreče.

Sicer pa so policisti Policijske postaje Ormož ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne 27. 10. 2017, do 7. ure dne 30. 10. 2017 obravnavali še naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 27. oktobra, ob 18.10 so v Trgovišču obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen zaključek. Ob 18.20 so voznici osebnega avtomobila odvzeli registrske tablice, saj je vozila vozilo, katero ni bilo registrirano. Ob 21.30 so posredovali v kraju Mihalovci, kjer bi naj prišlo do pretepa, vendar so ugotovili, da je klicala oseba, katera ima psihične težave in naznanila pretep, do katerega ni prišlo.

V soboto, 28. oktobra, ob 11.20 so v Vičancih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče. Ob 22.27 so v Obrežu obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V nedeljo, 29. oktobra, ob 17:25 so bili obveščeni, da je nad lokalno cesto v Lešniškem vrhu poškodovan telefonski vodnik/kabel. Obveščen RCO Ptuj, da na kraj pošlje pristojnega vzdrževalca. Na kraju so bili že tudi delavci Elektra Maribor iz Ormoža. Ob 17:29 so na regionalni cesti I/230 v Pavlovcih obravnavali prometno nesrečo I. kategorije – dogodek. Voznik je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 19:00 so posredovali v Psihiatrični bolnišnici Ormož, kjer je ena oseba kršila javni red in mir. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog. V ponedeljek zjutraj ob 4.00 so posredovali v Vuzmetincih, kjer je voznik tovornega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V ponedeljek bodo policisti ob rednem delu izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti z LMH in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.


Več v Črna kronika