David Žibrat potrdil odlično formo pred prihajajočim svetovnim prvenstvom

V sklopu priprav je David imel v soboto borbo proti srbskemu predstavniku Milošu Lučiću, katerega je premagal brez težav s soglasno sodniško odločitvijo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. oktober 2017 ob 13:35
David Žibrat

David Žibrat

David Žibrat je ta vikend opravil še zadnje reprezentančne priprave v Olimju, katerega se je udeležila celotna reprezentanca s spremstvom, ki se v soboto, 4. novembra zjutraj, odpravlja v Budimešto, kjer bo potekalo svetovno prvenstvo.

V sklopu priprav je David imel v soboto, 28. oktobra, borbo proti srbskemu predstavniku Milošu Lučiću, katerega je premagal brez težav s soglasno sodniško odločitvijo ter potrdil odlično formo pred prihajajočim prvenstvom, kjer ga čakajo zahtevni nasprotniki.

"Letošnje poletje je bilo delovno, saj sem treniral skozi celo poletje, temeljite priprave pa sem pričel že v avgustu. Počutim se super, brez kakršnekoli poškodbe in lahko rečem da še nikoli nisem bil bolje pripravljen, zato že z velikim veseljem in nestrpnostjo pričakujem prvenstvo, da se prične.
Zelo sem vesel tudi za Gregorja Stračaneka, kateremu sem tudi pomagal pri pripravi in je v soboto v borbi večera v napetih desetih rundah ubranil pas evropskega prvaka WAKO PRO v Full Contactu," nam je ob tem povedal David.

Foto: Kickboxing zveza Slovenije


Več v Šport