Slabi rezultati odnesli Borisa Lazića

Vladimir Mauko je novi trener ŠNK Radgona

Prlekija-on.net, torek, 31. oktober 2017 ob 20:50
Vladimir Mauko in Boris Lazić

Vladimir Mauko in Boris Lazić

Podobno kot marsikje, ko ni želenih rezultatov, je tudi pri tretjeligašu ŠNK Radgona, to prvi občutil trener Boris Lazić, ki je bil trener Radgončanov v pomladnem delu prejšnje sezone, ko se je ekipa uvrstila med tretjeligaše, ter prvih enajst krogov tekočega prvenstva. Ker ni bilo želenih rezultatov, še posebej potrebnega vzdušja v ekipi, se je vodstvo kluba odločilo za njegovo sporazumno zamenjavo.

V enajstih krogih tekmovanja v III. SNL, vzhod so Radgončani dosegli tri zmage in vpisali osem porazov, kaplja čez rob pa je bila sobotna katastrofa, ko je Radgona na Tratah izgubila proti Gradu kar 0:7 (0:5). Z devetimi točkami pa so na predzadnjem mestu na lestvici, kar niti ni najhuje. Na nekaterih tekmah se je očitno videlo, da ni več "kemije" med trenerjem in večino igralcev, kar je bil en glavnih vzrokov za zamenjavo na klopi.

Predsednik ŠNK Radgona Benjamin Krajnc je nekako uspel prepričati nekdanjega dolgoletnega radgonskega nogometaša, trenerja mlajših selekcij in funkcionarja, Vladimirja Mauka, ki je nazadnje bil v sosednji Avstriji. Z novim trenerjem Maukom, ki je mimogrede tudi direktor občinske uprave Občine Gornja Radgona, se je predsednik kluba Krajnc dogovoril za sodelovanje na zadnjih treh tekmah te sezone, že 1. decembra pa naj bi bilo znano tudi, ali bo Mauko tudi pomladi vodil radgonske nogometaše, med katerimi so tudi nekateri njegovi nekdanji soigralci. Novi trener bo radgonske nogometaše vodil že to nedeljo na gostovanju (10,30) v Rakičanu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport