Na Kmetiji padale težke besede

V glavnih vlogah pri tem so bili Prekmurca Damijan in Deja ter »prleška Prekmurka« Milena, ki je celo izjavila, da se bo obesila...

Prlekija-on.net, sreda, 1. november 2017 ob 19:3692
Deja, Milena in Damijan, foto: POP TV

Deja, Milena in Damijan, foto: POP TV

V šovu Kmetija so se razvnele strasti, potem ko so že izpadli tekmovalci v minulih oddajah, Branko, Mirela, Jan in Darja dobili nalogo, kjer so ob hitrem obisku Kmetije morali izbrati novo glavo družine, saj sta se družini pekov in mlinarjev združili. Izbrali so Sabino, saj je, kot so zapisali v pismu, edina, ki je trn v peti drugim in ki je ostala zvesta sama sebi ter je brez dlake na jeziku.

Odločitev o novi glavi družine je razburila predvsem tri tekmovalce, Prekmurca, očeta in hčerko, Damijana in Dejo ter "prleško Prekmurko" Mileno, ki se z izbiro nove glave družine nikakor niso strinjali. Reagirali so zelo burno in so celo napovedali odhod iz Kmetije. "Sabininega glasa, Sabininega smeha, Sabinine hinavščine ne morem več prenašati. S tem se ne morem sprijazniti, niti se nočem, zato sem se odločil, da grem domov," je povedal Damiijan ter dodal, da je Sabina zanj kot dim, kot megla in da jo ignorira.

Sabina je na reakcijo treh članov odgovorila: "On ne prenese, da bi jaz bila glava družine. On je navajen zmagovati, biti glava družine, tukaj je 'komandiral' vse in tega preprosto ne prenese." Kasneje so se Damijan, Deja in Milena vrnili na klopi pred voditeljico Natalijo Bratušek, kjer je Damijan Sabino označil za "najslabšega človeka, kar sem jih spoznal v življenju, najslabšega človeka na tej kmetiji, človeka, ki s svojimi besedami vzame še tisto malo moči, ki je ostane v tebi. Z njenim hinavskim nasmehom je ne morem prenašati in sem se odločil, da bom to kmetijo zapustil." Pri tem se mu je pridružila še hčerka Deja: "Jaz sem se odločila zato, ker ne more biti največja hinavka na tej kmetiji glava družine in ker mislim, da mora biti glava družine vsem za vzor in ona ni niti malo to" ter nadaljevala še v hujšem tonu: "Ko jo j***, ona je zame p*asica in p*asica bo ostala."

Milena pa je ob vsem tem reagirala še najbolj dramatično ter celo grozila, da se bo obesila, ko jo je Sabina izbrala za nadzornico: "Ne bom. Sabina, res ne bom. Moje psihično zdravje ne zdrži več. Izberi si nekoga drugega. Sabina, ne bom ostala, odločena sem, da grem. Nikomur ne bom igrala ne hlapca ne nadzornika ne nič. Izberi si koga drugega, raje se obesim in boš ti kriva!"

Sabini ob tem ni bilo lahko, a jih je poskušala pomiriti ter jim povedati, da so na Kmetijo prišli zaradi sebe in ne zaradi nje, da naj se borijo še dalje.


Več v Družabno