Ekipa TVD Partizan Ljutomer ohranja svoje mesto v 1. slovenski judo ligi

Letošnje borbe z nasprotnimi ekipami so bile zahtevne, a s svojo borbenostjo in odločnostjo so naši Prleki obranili svoje mesto v najvišji državni članski ligi

Prlekija-on.net, nedelja, 5. november 2017 ob 17:54
Ekipa TVD Partizan Ljutomer

Ekipa TVD Partizan Ljutomer

V četrtek, 2. novembra, si je v Celju na zadnjem kolu 1. slovenske judo lige prleška ekipa TVD Partizan Ljutomer z rezultatom 2:5 priborila zmago proti ekipi JK Z´Dežele Sankaku ter si s tem zagotovila obstanek v 1. slovenski judo ligi.

Letošnje borbe z nasprotnimi ekipami so bile zahtevne, a s svojo borbenostjo in odločnostjo so naši Prleki obranili svoje mesto v najvišji državni članski ligi.

Lestvica 1. slovenske judo lige 2017

Na svetovni dan juda, 28. oktobra, so na Pokalu Novo mesto sodelovali tudi mladi prleški judoisti starostne skupine U14. Maša Slavinec, tekmovalka JK Križevci pri Ljutomeru, je v kategoriji do 52 kg dosegla 2. mesto. Med tekmovalci TVD Partizan Ljutomer so 2. mesto dosegli Urška Rižnar do 36 kg, Rok Škrbenta do 50 kg, Kai Šalamun do 66 kg in Niko Kuzma nad 66 kg. Zoja Munda je dosegla 3. mesto v kategoriji do 36 kg, 4. mesto pa sta dosegli Lara Grnjak do 48 kg in Lana Ivezič do 57 kg.

Na Evropskem kadetskem pokalu, ki se je od 28. do 29. oktobra odvijal v Kopru pa je Gabrijel Zadravec v kategoriji do 55 kg dosegel 7. mesto, Gašper Rudolf do 73 kg 9. mesto ter Tilen Jaušovec v kategoriji do 81 kg 9. mesto.

Čestitke vsem za odlične borbe!


Več v Šport