Martinovali so tudi Pubeci

Štajerski vinarji, združeni v projektu Pubec, so se minuli vikend aktivno udeleževali martinovanj v vseh večjih slovenskih mestih

Prlekija-on.net, torek, 14. november 2017 ob 17:24
Martinovanje Pubecev

Martinovanje Pubecev

Štajerski vinarji, ki so se tretje leto uspešno združili v projekt Pubec, so se minuli vikend aktivno udeleževali martinovanj v vseh večjih slovenskih mestih, pričeli pa so že v četrtek, ko so se udeležili Martinovanja s Pubeci v Europarku.

V času Martinovega vikenda so obiskovalci lahko mlada vina pokušali tako v štajerski prestolnici, v našem glavnem mestu in tudi v Kranju. Letošnjega martinovanja v Mariboru se je udeležilo okrog 18 tisoč obiskovalcev, med katerimi zagotovo ni junaka, ki ne bi poznal Pubeca. Tudi ljubljanske ulice je v soboto na Ljubljanski vinski poti preplavilo okoli 70 ponudnikov vrhunskega slovenskega vina in odlične kulinarike, med katerimi so se predstavljali tudi Pubeci. Že deseto leto zapored pa se v labirintu kranjskih rovov vije Vinska pot, kjer se predstavljajo vinarji slovenskih vinorodnih področij in kulinarični izdelki. Na vseh treh lokacijah je bilo prisotno mlado vino Pubec, ki je med ljudmi vse bolj poznano in vse pogostejša izbira nakupa.

Seveda pa se Martinovi dogodki nadaljujejo tudi prihajajoči vikend. Pubec se bo tako predstavljal na Martinovanju s Pubeci v Citycentru Celje v petek, 17. 11., v Ljubljani na 20. Slovenskem festivalu vin v petek in soboto, 17. in 18. 11., ter na Vinski poti v Rovih pod starim Kranjem, prav tako v petek in soboto, 17. in 18. 11. 2017.


Več v Družabno