Na Martinovo prišlo do prepira in nasilja med sorodniki

Kršitelju je bil na kraju predočen prekršek, po vseh zbranih obvestilih pa mu bo vročen plačilni nalog

Prlekija-on.net, torek, 14. november 2017 ob 17:43
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem koncu tedna in v ponedeljek, obravnavali nekatere pomembnejše dogodke, V petek, 10. novembra, ob 8:30 uro so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vozniku med vožnjo postalo slabo, zaradi česar je zapeljal izven vozišča. Pri tem je nastala minimalna materialna škoda, voznika pa so oskrbeli iz Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Ormož. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 11:45 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v Ormožu, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika trčil v parkiran osebni avtomobil. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

V soboto, 11. novembra, ob 13:06 so izven naselja Ivanjkovci obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Ob 13:48 so bili obveščeni o najdbi neeksplodirane granate iz časa II. svetovne vojne v naselju Obrež. Kraj je bil s strani policistov zavarovan do prihoda strokovnjaka za neeksplodirana ubojna sredstva, kateri je granato odpeljal v skladišče.

Ob 16:58 so v izven naselja Godeninci obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Ob 19:52 uri so intervenirali v naselju Velika Nedelja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prepira in nasilja med sorodniki. Kršitelju je bil na kraju predočen prekršek, po vseh zbranih obvestilih pa mu bo vročen plačilni nalog, zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V nedeljo, 12. novembra, ob 07.00 so bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila v Hranjigovcih trčil v srno in si poškodoval vozilo. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 16.02 je bilo v Trgovišču začasno odvzeto vozniško dovoljenje vozniku, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola.

V ponedeljek, 13. novembra, ob 13:50 uri so policisti na policijski postaji opravili razgovor z oškodovancem kaznivega dejanja. V razgovoru je bilo ugotovljeno, da gre za kaznivo dejanje Obrekovanja, ki se preganja na zasebno tožbo. Zato so oškodovanca napotili, da zadevo rešuje na zasebno tožbo.

Ob 14:38 uri so policisti v enoti sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Povzročitve lahke telesne poškodbe. Sledi kazenska ovadba na državno tožilstvo na Ptuju. Ob 17:10 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi na območju Lahoncev. Opravljen je bil ogled kraja prometnega dogodka.

Ob 23:09 uri so policisti posredovali v Veliki Nedelji, kjer je prijaviteljico motil sosed z glasno glasbo. Pred prihodom policistov je kršitelj odšel, zato mu bo, ko bo izsleden izdan plačilni nalog.


Več v Črna kronika