Mimoidoči v reki Dravi opazili truplo

V sredo so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je pokojna 89-letna Mariborčanka

Prlekija-on.net, sreda, 15. november 2017 ob 14:04
Reševalci in policisti

Reševalci in policisti

V torek, 14. novembra, ob 16.44 so na PU Maribor bili obveščeni o truplu, ki so ga mimoidoči opazili v reki Dravi pri dvoetažnem mostu v Mariboru. Na kraj so takoj poslali gasilce, ki so truplo izvlekli iz vode, reševalce in policiste. Mrtvoglednica na truplu ni našla znakov nasilja, ženska pa je bila v času najdbe še nepoznana. V vodi je bila krajši čas.

V sredo so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je pokojna 89-letna Mariborčanka. Policisti obvestila o tem dogodku še zbirajo. Ker je tuja krivda, tako kaže v tem trenutku, izključena, bodo policisti pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

Zagorelo zaradi napake na električni napeljavi
V torek smo že poročali, o požaru v stanovanjski hiši v Središču ob Dravi, kjer so med gašenjem našli mrtvo 84-letno žensko. Mariborski kriminalisti so ugotovili, da je do požara prišlo v kuhinji stanovanjske hiše, zaradi napake na električni napeljavi oz. na napajalnem kablu starejšega radijskega sprejemnika. Ogenj se je deloma razširil na kavč, v požaru pa je kuhinja pogorela do polovice, ostali bivalni prostori pa so bili popolnoma zadimljeni.

Odrejena je bila sodna obdukcija pokojne, ki pa še ni bila opravljena. Do sedaj zbrana obvestila in ugotovitve ogleda kraja požara tujo krivdo za požar in za smrt pokojne izključujejo.


Več v Črna kronika