Policisti pobirali odpadke za nevestno voznico

Voznica osebnega avtomobila je med vožnjo po regionalni cesti izven naselja Libanja odvrgla smeti v plastični vrečki

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. november 2017 ob 19:556
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 17. novembra, ob 10:00 uri so na Policijski postaji sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Tatvine. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 17:00 uri so bili s strani anonimne občanke obveščeni o onesnaženem vozišču pri pokopališču na Humu z gnojnico. Zadevo je preverila patrulja in ugotovila, da je na cesto naneslo blato iz bližnjega jarka. Vozišče je očistil lastnik bližnje parcele.

V soboto, 18. novembra, ob 04.00 uri je anonimni prijavitelj naznanil domnevno kršitev javnega reda in miru v Ormožu. Policisti sami niso zaznali nobene kršitve, zato je bila zadeva zaključena s točko v poročilu.

Ob 9:20 pa so bili obveščeni, da je voznica osebnega avtomobila med vožnjo po regionalni cesti izven naselja Libanja odvrgla smeti v plastični vrečki. Voznica je bila izsledena v naselju Ormož, kjer ji je bil prekršek predočen ter izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa, policisti pa so poskrbeli za odstranitev odpadkov.


Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano mladoletnico našli

četrtek, 25. april 2024 ob 13:39
Policija

Ormoški policisti 60-letnici zasegli naboje

četrtek, 25. april 2024 ob 11:41